En av de bästa filmerna jag sett!

Klockan är halv fyra på morgonen och jag avslutade precis en av dom bästa filmerna jag någonsin sett: Pojken i randig pyjamas. Trots att det är mitt i natten var ögonen stora som tallrikar genom hela filmen. 
Filmen handlar om en pojke som lever i en familj där pappan är soldat under andra världskriget. Pappan arbete förflyttas ufrån Berlin ut på landet och familjen följer med. Det är förbjudet att gå in på bakgården och ut i skogen som ligger där bakom, men den lilla uttråkade pojken kan inte hålla sig ifrån det så han beger sig ut på upptäcksfärd. Han hittar en inhängnad som han tror är en bondgård, men ju längre tiden går förstår han att det inte är så. Genom stängslet lär han känna en pojke i samma ålder och dom blir vänner. Deras förbjudna vänskap håller dom hemlig tills en dag då han tar sig innanför stängslet... 

Otroligt gripande film som jag inte tycker ni ska tveka att se!


Mina fossingar kommer må prima i sommar

Med dessa underbara skor på fötterna i sommar tror jag mina fötter skulle bli överlyckliga! Stackars fossingarna kan behöva vila lite från allt högklackat.
Klicka hem dom på http:://vivistyle.se och gör dina fötter glada! :)
För 499 kr blir dina.


Snorar, hostar och lever på godis.

Vaknade upp imorse med en rejäl förkylning. Jippii! Jag som trodde det var över nu när sommaren är här, men icke då. Regn, regn och åter regn är ju inte det bästa för hälsan kanske. Och nu förstörs min hårda träning också... Lyckades ändå ta mig till solariet idag för att bli lite uppiggad, och det hjälpte faktiskt lite och brun blev man på köpet också! :)
Min dåliga dag vände när jag fick hem mina nya underbara skor från NELLY. Endast 199 spänn på rean! Helt otroligt vad ett par skor kan göra med humöret. 

Äntligen revansch. Tack Sverige!

Fotbollsnörd som man är så var det dags att bänka sig i tv-soffan ikväll igen. Efter förlusten mot Danmark i lördags kunde det ju inte bli sämre. Min älskling och jag laddade upp med chips (ny sort, cream cheese, helt underbara!) och öl. Det kunde slutat illa när Isaksson var nära att klanta sig och släppa in 1-0 till Malta. 
Redan första kvarten trodde jag att det var kört, men icke då! Källström, Zlatan, Majstorovic och Berg slog alla in ett varsitt mål och hjälptes åt att få Sverige att ligga på delad fjärde plats med Portugal i gruppen. Ett mål till hade gjort att vi gått om dom, men att ligga på delad plats med Portugal är inte illa. Inte illa pinkat Sverige! 
Kanske får man se framemot att hyfsat VM iallafall. Till och med Lagerbäck såg taggad ut för en gångs skull. Gubben reste på sig och coachade laget i slutet av matchen. Fortsätt så, så kanske fotbolls VM 2010 kan bli något att minnas!  Jag väntar med spänning på hur det ska gå härnäst.

Hetast i midsommar?

Har fått tag på den här klänningen på NELLY idag, brukar ta slut fort men jag snodde åt mig en! Blir troligen min midsommarklädsel för i år. Helnöjd! :)
Pris 549 kr.

Sommar utan Springsteen? Nä, skulle inte tro det va!

Jajamän, igår var det dags. Springsteen på Stadion! Dagen kunde ju inte starta bättre heller, solen var framme och humöret på topp!
Drog till huvudstaden vid tre tiden och käkade på mitt favoritställe: Bamboo city, maten är helt underbar och för endast en hundring får man käka hur mycket sushi man vill. Awesome! Servicen är ju dock inget att hurra för. Efter att ha tjatat på servitriserna fyra gånger fick vi till slut vårat vatten. Vi lyckas alltid ha oturen att komma när det är grymt mycket folk och vi hade samma problem senast vi var på besök där också. Tur att dom kan laga mat på stället annars hade det varit mitt sista besök där.
Proppmätt och redo för en grym konsert tog vi med oss systemetpåsen och drog oss mot stadion. Redo som sjutton tryckte vi i oss någon öl och lite vindruvor. Sen var det dags, och jag måste säga att jag blev rejält imponerad! Efter att ha hört mammas historier om Springsteen på Ullevi -85 tänkte jag att tur är väl att musiken är bra för gubben börjar ju närma sig pension så alltför mycket drag kan man inte förvänta sig. Dom tankarna vände han snabbt kan jag säga! Han rev av med No Surrender och det blev bara bättre och bättre med klassiker som Badlands, Born to run och The river. Det svänger ju katten!
Efter Sveriges förlust mot Danmark i VM-kvalet i lördags var det här precis vad man behövde.
Dock fick vi plågas en del för att få se honom. Eftersom jag bor i Knivsta och bossen drog ut på sin konsert missade vi tåget och fick vänta i Stockholm till halv sex på morgonen! Som tur var hade vi en kortlek som räddade oss! Vad vore livet utan en kortlek? :P
Trots kyla (7 juni? skulle inte tro det!) och fem timmars väntan på tåget så var det definitivt värt det.
Jag bara längtar till han intar Sverige igen, för jag tror inte det var sista gången The Boss stog på scenen på svensk mark. Jag säger bara: Välkommen tillbaka bossen! Jag väntar redan med spänning.

RSS 2.0