Dagens outfit..

Bättre sent än aldrig! Skjorta, shorts och halsband från Gina tricot. Linne från H&M.
hjgfhbf

Ur min älskade garderob...

Dessa underbara Friis & Company skor köpte jag från Nelly för något år sedan. Helt underbara trots att dom aldrig kommit till användning. :P
sko

Sovmorgon!

Behövde sova ut idag. Låg och läste som vanligt igår till fyra nån gång. :P Har precis börjat med Mikael Nyqvists självbiografi. Fick stor respekt för honom efter att ha sett så som i himlen. Förstklassigt skådespeleri.
Tänkte hålla på och pula lite hör hemma idag.
Hittade den här underbara spegeln på IKEAs fyndhörna för 49 kr! Nypriset låg på 799 så det var ett riktigt fynd!
Ska försöka få upp den på väggen idag. (Bilden är hittad på google.)
spegel

Senast lästa bok..

Jag gillar verkligen verklighetsberättelser och så hittade jag "14 år till salu" på adlibris, och den fångade mig direkt. På tre dagar var jag igenom den. Och i natt låg jag till tre och läste utan att kunna släppa blicken från boken. Rekommenderas starkt! Det är en sådan bok som alla borde läsa. Läs!
ujhjhjhj

Hej där alla läsare!

Nu är jag igång igen. Har haft ett par riktigt jobbiga månader med personliga problem och familjeproblem så har inte funnits varken tid eller ork att skriva. Min själ har börjat läka och jag känner att jag kommit upp på benen igen.
Nu har jag kommit till det stadiet då jag känner att jag behöver skriva av mig istället.
Dags för käk men jag skriver nåt spännande senare. Har fyndat lite på friis & companys webshop också. Bilder kommer under helgen! :)

RSS 2.0