<3

Jag saknar dig min fina vän, kan du ta och pallra dig hem till lilla Sverige snart eller?! :P

Solbrun och fräsch

Släpade mig upp hyfsat tidigt idag. Trodde jag skulle sova hela dagen efter den tuffa skolveckan. Slängde på mig träningskläderna och powerwalkade mig bort till solariet. Det var så otroligt skönt att få lite värme och solbränna! Så nu känner jag mig brun och fräsch igen. Har känt mig så grå och trist dom senaste veckorna. Ska även försöka sätta i löshåret jag köpt någon dag och köra en update på min tråkiga frisyr.
Imorgon ska jag till stan och bränna lite pengar. :P
Ha det gött

Grattis till OS guldet team Norberg!

Jajjamän, självklart blev det OS-guld för vårat svenska curlinglag. Gratulerar! Ibland är man bra stolt över att vara svensk.
njono

OS final i curling!

Av någon anledning har jag fått stort intresse för curling under dessa OS-tider. Antar att det beror på att det svenska laget är så otroligt grymt! Sitter just nu och följer Sverige-Kanada i damernas final, men jag är så trött! Vill bara lägga mig ner och sova men jag vägrar missa finalen! Snart blir det väl tändstickor på ögonlocken för finalen ska jag se! :P 3-4 till Sverige just nu. Go Sverige, Go Sverige!

Vitamin Well har fått en konkurrent!

Jag är, som jag visat tidigare, helt galen i Vitamin Well´s hälsovatten. Dom är så goda och jag kan dricka hur många som helst! Speciellt nu när jag sitter och glor vid skolbänken hela dagarna så funkar den med koffein i alldeles utmärkt!
Men när jag gick in en sväng på Pressbyrån imorse och skulle köpa mig en flaska Vitamin Well hade det kommit en nya sort som hade slagit stort i New York, så jag var självklart tvungen att testa! Valde en med tropisk citrus och guarana (valde den eftersom även den innehöll koffein och jag avskyr kaffe så..) och den smakade faktiskt riktigt bra! Men det roliga var ändå texten som stod på flaskan:

"eftermiddag på jobbet. tunga ögonlock. du leker arga leken med datorn. den vinner. igen. musklerna i nacken börjar ge upp. keyboarden kanske kan funka som huvudkudde? eller inte. hursomhelst, du behöver piggas upp. nu. istället för att be bordsgrannen om en örfil kan du hälla i dig det här (effekten är ungefär densamma). några klunkar tropisk citrus med guarana, b-vitamin och koffein är betydligt bekvämare än handflata-över-kinden-tricket. och mycket, mycket godare. släng i dig en flaska nästa gång keyboarden förvandlas till en kudde. du blir en ny människa. inte ordagrant, alltså. det är ingen häxbrygd..."

Texten ger en grymt bra bild av hur det funkar när jag är i skolan, så kunde självklart inte motstå denna häxbrygd! haha. Höll mig vaken hela dagen, men det var väl inte bara drickan utan i lite kombination med inbillning också. Men god var den iallafall!

jj
(Vitamin water kostar från 25:- och uppåt och finns bl.a på pressbyrån och 7eleven.)

Nya skor! ;)

Fick hem ett par supersnygga skor i Balmain-modell från modekungen.se idag. Supersnygga till sommaren! LIte kalla att använda nu dock.. :(
hiohio

skrumphjärna

Idag var det teknisk handel som stod på schemat, så det har varit en heldag vid skolbänken för min del. Trivs väldigt bra med det faktiskt! Det konstiga är att jag är tröttar efter skolan än efter att ha arbetat en heldag. Konstigt.. Men har ju proppat min lilla hjärna full med så mycket information senaste två dagarna att den börjar väl skrumpna snart! :P Haha.
Låten som spelas mest i min mp3 just nu är Abandon med Backyard Babies. en helt fantastisk låt som verkligen får mig att slappna av. Så den spelas flitigt nu under stressiga skoldagar. :)

Första skoldagen

Har haft min första skoldag idag som student! Kändes lite pirrigt igår kväll när man skulle hoppa i säng, men det gick bara bra sen! Dock förstördes min dag lite när det visade sig att tågen skulle vara försenade över en halvtimme! Som tur var var jag ute i god tid, men kylan var nere i plågsamma 26- imorse.. Brrr :(
Imorgon börjar allvaret med föreläsningar och hemuppgifter, men konstigt nog ser jag faktiskt fram emot det. Speciellt praktikperioderna som kommer snart. Börjar bli dags att ta sig ut och leta praktikplats! :P


Gjorde föresten supergod middag idag! Jag tycker det är spännande att slänga i lite vad som finns i kylen och se vad det blir, och det har lyckats hittills. Idag blev det pangasius filé på thailändskt vis med kokosmjölk och röd curry som jag la i en form och ställde in i ugnen. Serverade med ris. Smaskens! Så imorgon får jag god matlåda med mig till plugget! :P

Voodolls

dregen
Fick min underbara Voodoll-docka med posten idag. :)
"Dregen ger dig tur i kärlek, fiske och spel. Speciellt om du vågar satsa hårt på nummer 13. Ta med din Dregen på konserter. Han kommer ge dig den ultimata musikupplevelsen."
Ser ut att bli en grym konsertsommar för min del! :P

Alla hjärtans dag 14/2 <3

På alla hjärtans dag hade jag och älsklingen bokat in både restaurangbesök och bio. Det är riktigt mysigt med såna kvällar ibland. Buffén var speciellt uppskattad med tanke på att jag var bakis nästan hela helgen, så det blev några tallrikar! :P Tror allt friterat gjorde susen för sen mådde jag toppen!
Efter ett antal tallrikar underbar mat tog vi en promenix vidare till bion. Vi hade bokat biljetter till "Wolfman". Anledningen till filmvalet var att det var den enda rysaren som gick och en skräckis är ett måste på kärlekens dag så man kan hålla handen! ;)
När filmen var slut kände jag att jag hellre hade gått på "Prinsessan och grodan", eller i princip vilken annan film som helst, för fy sjutton vilken dålig film! Visst, det är svårt att göra en trovärdig rysare om varulvar men den här tog priset! Michael Jacksons musikvideo "Thriller" vinner till och med med hästlängder. Men nu har jag sett den, och vill du göra ett smart beslut; se en annan film nästa gång du ska på bio!
khioik

Varning, bakis!

Usch va jag mår dåligt! bakis bakis bakis...
Vi var på fest hos en av K´s kompisar i stan igår. Tror vi var hemma vid sex imorse! :P
Jag gick upp nyss och kom precis ut ur duschen. Det är fan det värsta med att vara bakis, hela dagen försvinner... Men ikväll ska jag ha schlager-kväll här hemma och proppa mig full med snacks och imorgon är det alla <3 dag, så då blir det restaurang och bio. Supermys! :))

jnbj


Hoho

Idag har jag soooooovit nästan hela dagen. Helt underbart!
Den här underbara baddräkten fick jag hem med posten idag! Grrr
bhjjbjh

Platt hår och avbitna naglar?

Det har jag... Men nu ska jag testa två saker som ska lösa det!
Har införskaffat en Björn Axén Volumaster (baresso.se) samt Nail Rapid Growth threatment (smink.nu)
  • Volumaster kommer säkert funka galant. Det är en tång som man använder för att göra vågor i underhåret för att ge bilden av att håret är tjockt med mycket volym. Ska testa den imorgon och visar resultat efteråt!
  • Nail Growth från Elegant Touch innehåller sjöväxter samt ostron skal (!) som tydligen ska stimulera nagelväxten. Hmm.... Låter lite mysko, men just nu känner jag att jag skulle göra vad som helst för långa fina naglar till sommaren! :P Enligt bruksanvisningen ska naglarna vara längre efter bara några dagar. Funkar det kommer jag bli riktigt imponerad över vad lite kemikalier kan göra. Men det kan ju vara värt ett försök!
yfyy
niioi
Så här ser mina naglar ut idag...

dagens skämt, hämtat från tjuvlyssnat.se

After Ski, Åre

Två överförfriskade killar ~25 står vid pissoaren.
KIlle 1 (till sin kompis): Du Mange, nu får det vara nog med öl.
Kille 2: Jaha, varför då?
Kille 1: Pisset skummar.


Vägra förkylning!!

Nu har karln gått och blivit sjuk.... Damn. Jag vägrar bli förkyld! Ligga som en säck potatis hela dagen är iofs skönt, men inte när man har feber, snorar och hostar. Har klarat mig från att bli sjuk hela vintern och jag vägrar bli det i februari när vintern snart är över (om det slutar snöa nån gång...) och våren närmar sig.
Jag lever i princip på pressad citron och kiwi. 10 kiwi idag! Och dom ska vara sådär halvt omogna, då är dom sura och goda! *mums*
Trotsar K genom att ha fönstret öppet på kvällen så alla basilusker flyger ut (man kan ju alltid drömma :P)
Ska tvinga mig ut på en promenad senare också. Jag vägrar bli förkyld!
kiwi

crazy sunday

Så här känner jag mig just nu! Upp och ner, bak och fram, eller, eeeh, aa nånting sånt! ;)
nhuu

*

Idag fick jag faktiskt lite vårkänslor under min promenad! Lyssnade på John Mayer och bara drömde mig bort... Det var så längesen solen sken så starkt att jag nästan glömt bort hur härligt det kan vara med massor av snö, bra musik i lurarna och en skinande sol. Jag vill ha vår!
buibhio

Dagens shopping!

JBJKBJ

Äntligen fredag!

Jag minns alla underbara fredagkvällar jag hade på "people" innan det blev "kalas". Flera dansgolv som spelade OLIKA musikstilar. Krogarna man håller sig till nu kör samma musik om och om igen. Tacka vet jag dom gamla schlagerdängorna! :P haha
Därför ska jag och min vän partypinglan gå dit ikväll (läs fredag) och skita fullständigt i att vi kommer vara som två gamla pensionärer bland alla nyblivna artonåringar. Vi ska bara ha underbart kul och shaka ass till alla gamla godingar! Har redan planerat nu att jag ska avnjuta en frozen daquiri det första jag gör när vi kommer dit. Helgen är här! :D

Fy fan va jag é bra!

8 rätt på topptipset!! Haha, kvinnor kan! :P Nu spatserar jag omkring här hemma som en stolt tupp. Det gav dock inte mycket utdelning, men det är själva grejen som räknas!
Det innebär ju också att jag har åtta rätt än så länge på den andra raden, inför resten av matcherna som spelas imorgon! :D
Dagen slutade bra trots allt!
iojnioop

Fett tråkig dag! :P haha

Helt värdelös dag, och det blir ju inte bättre när vädret suger! Usch säger jag bara...
Jag och K tog oss ner till Lilja sushi iaf och tryckte ner några underbara bitar sushi. Utan deras grymma sushi hade dagen blivit ännu sämre! :P
Bara för det ska jag ligga och svulla i mig massa onyttigheter framför någon underhållande b-rulle ikväll. Ciao!sushi

Trevlig hundbesök

Rio och Vilda kom på besök igår och struttade runt här hemma hela kvällen :P
nionoi
jikjiojoi

Bracy.se

Fick hem ett armband från Bracy.se idag. Vid beställning gick frakten till Läkare utan gränser och Haiti, superbra!ygyu
vbhbh

RSS 2.0