Tecknat såklart!

Hade en helt underbar helg i huvudstaden med fotboll, bio och restaurang besök. Kommer säkert göra om det inom en snar framtid! :)
Jag kan verkligen rekommendera nya Harry Potter (trots att jag sov under en del av filmen efter en hektisk helg :P) Den var inte alls som dom tidigare filmerna. Lite mer action hade dom brett på med, och det gillar vi! ;)
Dock har jag aldrig förstått mig på varför det ska tryckas in romantik i varenda jäkla film nu förtiden. Inte ens i skräckisarna slipper man undan det längre... Hade den diskussionen med en kompis som  har det lite svårt just nu vad gäller kärleken och hon ville kolla på någon icke romantisk film, men finns det någon?? Nej, inte direkt. Eller jo, jag föreslog tecknat! Nalle Puh, ice age eller varför inte Kalle Anka? Vissa innehåller ju också romantik men på ett roligt sett. Klart man kan se tecknat som vuxen också! Jag kan fortfarande slå mig ner med senaste Kalle Anka och roas mer av den en alla dessa tidningar som bara innehåller kroppsfixering och viktminskning. Länge leve tecknat!

RSS 2.0